DE HARINGKONING

DE HARINGKONING Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 95 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Haringkoning. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 16:38 In haagse handen OOK HAAGSE BAKKIES LEKKER VOL MAAR NIET HEUS LEKKER HAAGS
21 mei 2022 om 0:39 de patat was slap. De vis adequate . De bestelling was snel
14 mei 2022 om 21:27 Bezorger was er snel, maar het de kibbeling was niet lekker geen smaak en geen kruiden. Patat smaakte ook heel raar. Erg teleurgesteld
8 mei 2022 om 21:22 snel geleverd maar kibbeling was niet te eten, erg vies.
3 mei 2022 om 21:03 Top!
29 apr 2022 om 16:40 Eten was goed maar ik heb meer dan een uur moeten wachten op me eten terwijl ik er 5 min er vandaan woon. Normaal haal ik het zelf maar ik ben slecht ter been en ik dacht ik bestel een keertje. Dus echt een schande meer dan een uur wachten
25 apr 2022 om 6:37 Het viel deze keer helaas erg tegen. Frikandel speciaal zonder speciaal en een bakje halfverbrande speklap (4,75 echt niet waard).
24 apr 2022 om 21:16 Ik had vantevoren besteld voor 18:00 uur. Het eten kwam om 18:15 aan, dus goed op tijd. De kibbeling vond ik echt heel erg lekker. Jasje was nog knapperig, kruiden zijn prima en de ravigotte saus is ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar.
23 apr 2022 om 21:30 Patat lauw en slap mosselen ook lauw.
22 apr 2022 om 14:55 Sat├ęschotel was top!! En snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Thank you!
19 apr 2022 om 21:32 Het was weer Toppie. Lekker gegeten, complimenten aan de kok. Thanks
14 apr 2022 om 14:22 Heerlijk kibbeling met patat, lekker man.